AMP Services – Services

Services

#mk-page-title-box-5b747a6373619 { height: 360px; background-color: ; text-align: center; } #mk-page-title-box-5b747a6373619 .mk-page-title-box-title { font-size: 24px; line-height: 24px; font-weight: normal; color: #ffffff; padding-bottom: 20px; margin-bottom: 20px; letter-spacing: 6px; } #mk-page-title-box-5b747a6373619 .mk-page-title-box-title--underline:after { background: #ffffff;} #mk-page-title-box-5b747a6373619 .mk-page-title-box-subtitle { font-size: 30px; line-height: 30px; font-weight: ; color: ;} #mk-page-title-box-5b747a6373619 .mk-effect-bg-layer { background-image: url("https://ampservices.be/wp-content/uploads/Banner_Services_02_10.jpg"); background-position:left top; }

All Media Publishing Services is gespecialiseerd in zowel offline als online communicatie voor uw bedrijf. Wij bieden u een totaal pakket aan en zorgen dat alles op elkaar is afgestemd. Enkel zo vertelt uw bedrijf een coherent verhaal naar de klanten toe.

We beschikken over een uitgebreide database copyright vrij fotomateriaal om uw advertenties, flyers, folders of website te ondersteunen.

Wat doen wij nu precies?

Grafisch ontwerp
Hieronder vallen affiches, folders, flyers, maar ook uitgebreide werken als catalogen en brochures. Ook advertenties, banners om in magazines of online te plaatsen. Businessmappen, vlaggen, verpakkingen, … Kortom, wat u in gedachten hebt voeren wij zo nauwkeurig mogelijk uit.

Fotografie en fotobewerking
Ter ondersteuning van het grafisch aspect gebruiken wij hoofdzakelijk eigen fotomateriaal. Voor de uitwerking van uw project wordt door AMP Services ter plaatse of in onze studio alles wat nodig is op de gevoelige plaat vast gelegd. Wij hebben 20 jaar ervaring en werken voor tijdschriften en websites.

Huisstijl en logo ontwerp
Logo ontwerp met een volledige huisstijl, zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppes, notablokken, stylo’s…

Drukwerk
Een goed ontwerp schreeuwt om een goede afwerking. Wij werken samen met door ons zorgvuldig geselecteerde drukkerijen om u de beste kwaliteit tegen een vlijmscherpe prijs aan te bieden.

Webdesign
Wij zorgen voor een professionele website voor uw bedrijf. Een succesvolle website moet volledig tegemoet komen aan uw doeleinden. Of het nu gaat om het bereiken van nieuwe klanten en omzetverhoging, het aanbieden van diensten en informatie, of het vergroten van naamsbekendheid. Wij denken graag met u mee om dit te realiseren. U laat uw website in eerste instantie maken voor uw bezoekers en klanten. Het is dus essentieel dat uw site heel gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk is. Onze websites zijn standaard dynamische sites, volledig responsive en voorzien van een content management systeem (CMS) dat we op uw maat samenstellen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.